Dekortech Stúdió + BoxStone  =  két dizájn-szerető ember találkozása…először a munkában, majd a magán életben!

Józsa Zoltánnal, aki a BoxStone tulajdonosa, és kb 25 éve foglalkozik kődizájnnal, belsőépítészeti és kültéri kőmunkák egyedi tervezésével, gyártásával és kivitelezésével, 3 éve dolgozunk együtt. Szeretjük a különleges formákat, felületeket és az egyedi megoldásokat, amitől egy tárgy különlegessé válik. Ezt a felfogást mindketten alkalmazzuk a saját szakmánkban, de mivel azonos a megrendelő rétegünk, együtt, közös tárgyakban is tovább fejlesztjük. Sokat járunk kiállításokra, vásárokra, ahol inspirációkat gyűjtünk.

A közös munkának számos területen van gyümölcse; kandallók, kő panelek, fürdőszobák, kőmosdók, kádak, konyhapultok, mosogatók, kőlámpák, átvilágított lámpák, kő bútorok, kő bútorfogantyúk, lakás kiegészítők; tálak, gyertyatartók, szappantartók, asztali kiegészítők, névjegytartók és egyéb apró tárgyak. Ezen kívül a kisebb kivitelezési munkákat is gyakran a BoxStone-nal végeztetem (mindenféle burkolás, gipszkartonozás, villanyszerelés, festés).

Alább egy kis válogatást mutatok be az együtt gondolkodás eredményeiből, Zoltán legszebb munkáiból, illetve a lehetőségekből a szürkeállomány megmozgatására.

Zoltán további munkái és bővebb információk a BoxStone Facebook oldalán, illetve majd, az épp fejlesztés alatt álló honlapján találhatók.