A dizájn a szenvedélyünk | Dekortech stúdió

Két dizájn-szerető ember találkozása…először a munkában, majd a magán életben!

Józsa Zoltánnal, aki kb 25 éve foglalkozik kődizájnnal, belsőépítészeti és kültéri kőmunkák egyedi tervezésével, gyártásával és kivitelezésével, 2014 óta dolgozunk együtt. Szeretjük a különleges formákat, felületeket és az egyedi megoldásokat, amitől egy tárgy különlegessé válik. Ezt a felfogást mindketten alkalmazzuk a saját szakmánkban, de mivel azonos a megrendelő rétegünk, együtt, közös tárgyakban is tovább fejlesztjük. Sokat járunk kiállításokra, vásárokra, ahol inspirációkat gyűjtünk.

A közös munkának számos területen van gyümölcse; kandallók, kő panelek, fürdőszobák, kőmosdók, kádak, konyhapultok, mosogatók, kőlámpák, átvilágított lámpák, kő bútorok, kő bútorfogantyúk, lakás kiegészítők; tálak, gyertyatartók, szappantartók, asztali kiegészítők, névjegytartók és egyéb apró tárgyak. Ezen kívül terveim megvalósulását, kivitelezését is gyakran Zoltánnal és csapatával végeztetem (mindenféle burkolás, gipszkartonozás, villanyszerelés, festés).

Alább egy kis válogatást mutatok be az együtt gondolkodás eredményeiből, Zoltán legszebb munkáiból, illetve a lehetőségekből a szürkeállomány megmozgatására.

Zoltán további munkái és bővebb információk a www.jozsazoltan.hu oldalon.