A Dekortech Stúdió 20 éves! | Dekortech stúdió

Dekortech Stúdió 20 – 2.0

 

Az új év egy különleges esztendő lesz a számomra. 2023-ban a Dekortech Stúdió 20 éves lesz! Nagy idő, rengetek szép megvalósult terv és persze sok öröm és tapasztalat! Húsz év alatt sikerült rengeteg féle feladatban kipróbálnom magam. Volt közöttük sok családi ház és lakás, de voltak különleges megbízások is, mint például privát wellness tér medencével, vagy meglévő épülethez illeszkedő terasz. Ezek a kihívások mind elmélyítették a tudásomat és a tapasztalataimat, melyek révén magabiztosan és kreatívan tudok új feladataimhoz állni.

De húsz év után itt az ideje a megújulásnak. Honlap frissítés, szolgáltatások megújítása és lakberendezési témában induló új posztok mellett a Dekortech Stúdió most fizikailag is testet ölt. 2023 tavaszára elkészül az új irodám, ahol kellemes környezetben, különféle anyagminták, bemutató panelek és beépített megoldások segítségével tudom ügyfeleimet kiszolgálni és döntéshelyzetbe hozni otthonuk kialakításánál.

A jubileumi évet pedig kezdjük kedvezményekkel!

20 év, 20% kedvezmény!

Az első húsz tanácsadást igénylő ügyfelem 20% kedvezményt kap a konzultációs díjból!

Február végéig minden tervezési munkára 20 % kedvezmény a tervezési díjból!

 A meglepetések pedig folytatódnak az év folyamán, érdemes figyelni közösségi oldalainkat a Facebookon és az Instagramon.

Boldog születésnapot Dekortech Stúdió!

 

Ünnepelj velem és élj a kedvezményekkel!

Hívj és egyeztessünk! 0620/ 476 4369