A Dekortech Stúdió 20 éves! | Dekortech stúdió

Dekortech Stúdió 20 – 2.0

 

Az új év egy különleges esztendő lesz a számomra. 2023-ban a Dekortech Stúdió 20 éves lesz! Nagy idő, rengetek szép megvalósult terv és persze sok öröm és tapasztalat! Húsz év alatt sikerült rengeteg féle feladatban kipróbálnom magam. Volt közöttük sok családi ház és lakás, de voltak különleges megbízások is, mint például privát wellness tér medencével, vagy meglévő épülethez illeszkedő terasz. Ezek a kihívások mind elmélyítették a tudásomat és a tapasztalataimat, melyek révén magabiztosan és kreatívan tudok új feladataimhoz állni.

De húsz év után itt az ideje a megújulásnak. Honlap frissítés, szolgáltatások megújítása és lakberendezési témában induló új posztok mellett a Dekortech Stúdió most fizikailag is testet ölt. 2023 tavaszára elkészül az új irodám, ahol kellemes környezetben, különféle anyagminták, bemutató panelek és beépített megoldások segítségével tudom ügyfeleimet kiszolgálni és döntéshelyzetbe hozni otthonuk kialakításánál.

Ha pedig jubileumi év, akkor kedvezmények!

 

10% kedvezmény!

Az idő épp alkalmas, hogy belevágjunk az otthon felfrissítésébe vagy akár egy teljes lakásfelújításba: tavasszal megtervezzük, nyáron megvalósítjuk! Én pedig 10% kedvezményt adok a tervezési díjból, hogy segítem otthonod átalakítását!

 

 Boldog születésnapot Dekortech Stúdió! Ünnepelj velem és élj a kedvezményekkel!

Hívj és egyeztessünk! 0620/ 476 4369